İddaa Tahminleri Hazır Kuponlar Fotomaç iddaa Fanatik iddaa Maç İzle İddaa Bülteni İddaa Sonuçları

22 Aralık 2011 Perşembe

Trabzonspor-Orduspor



Son değil başlangıç!

İlk yarının son sınavını bugün Ordu'ya karşı verecek olan Fırtına, 6 haftalık kötü gidişe 'dur' deyip, galibiyet serisine ilk adımı atmayı hedefliyor.
Trabzonspor için kritik gün... Süper Lig’de çıktığı son 6 maçta 2 beraberlik, 4 de mağlubiyet elde ederek düşüşe geçen ve Play-Off potasının hayli gerisinde kalan Bordo-Mavililer, ilk yarının son sınavında Orduspor’u konuk edecek. Kötü gidişe bu maçla birlikte ‘dur’ demek isteyen Karadeniz temsilcisi, böylece devre arasına moralli girmeyi ve ikinci yarının başlangıcıyla beraber galibiyet serisine geçmeyi hedefliyor. Sahasında oynadığı son 3 lig maçında Beşiktaş, Galatasaray ve Gençlerbirliği’ne mağlup olan Fırtına, Avni Aker’de taraftarını daha fazla üzmemek adına, karşılaşmaya daha da ayrı bir hassasiyetle yaklaşıyor.

Rakibi de sıkıntılı

Teknik direktör Metin Diyadin’le yollarını ayıran ve önceki gün dünyaca ünlü çalıştırıcı Hector Cuper’le anlaştığını duyuran Orduspor da, sıkıntılı günlerden kurtulmanın planları içinde. Trabzonspor karşısında, takımın başında tıpkı Galatasaray maçında olduğu gibi Sabahattin Akpınar yer alacak.

Trabzonspor Orduspor maçı izle Ligtv izle 22.12.2011 TS-Ordu maçı izle
Trabzonspor Orduspor maçı izle, Trabzonspor Orduspor maçını canlı izle, TS-Ordu maçını izle, Trabzonspor Orduspor maç özeti izle, Ligtv HD izle. 22 Aralık 2011 perşembe saat 18:00 süper lig 17.hafta kapanış mücadelesin de bugün Trabzonspor diğer bir karadeniz ekibi olan Orduspor ile sahasında karşı karşıya gelecek. Ligde üst üste kötü sonuçlar alan trabzonspor 2011-2012 sezonunun ilk yarısını galibiyet alarak kapatmak istiyor. Bu akşam oynanacak Trabzonspor Orduspor maçını saat 18:00 dan itibaren digiturk web tv ve sitemizden canlı Ligtv izleyebilirsiniz. Alternatif kanallarımızdan da TRT radyo 1 ve NTV radyodan bu maçı canlı dineleme imkanına sahipsiniz. Trabzonspor Orduspor maçı izle Ligtv izle TS-Ordu maçı izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder