İddaa Tahminleri Hazır Kuponlar Fotomaç iddaa Fanatik iddaa Maç İzle İddaa Bülteni İddaa Sonuçları

20 Aralık 2011 Salı

21-22 Aralık Türkiye Spor Toto Süper Ligi iddaa tahmin ve yorumları

21-22 Aralık Türkiye Spor Toto Süper Ligi iddaa tahmin ve yorumları
21-22 Aralık Türkiye Spor Toto Süper Ligi  iddaa tahmin ve yorumları

460
18:00
21.12.2011
Antalyaspor v Fenerbahçe

Trabzonspor derbisini beklediğim gibi 1-0 galibiyetle kazanan Fenerbahçe için ilk yarının son maçına çok moralle girecek. Trabzonspor maçında 24. Dakika da köşe vuruşu kazanan Fenerbahçe, Alex’in ortası Mehmet Topuz’un müthiş kafa vuruşu golü getirdi. Bunun dışında onlarca gol pozisyonu kaçıran Fenerbahçe deki şanssızlık topun Alex’in ters ayağına gelmesiydi. Trabzonspor’da çok pozisyona girdi kimi zaman Volkan’ı kimi zaman direği şutladılar. Bütün istatistikler, pozisyon bir yana Gökhan Gönül’ün yaptığı davranış bir yana… İkinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalan Aykut Akgün’ün 2. Sarısı gördüğü pozisyonda hakem Cüneyt Çakır’a pozisyonun faul olmadığı ve kart gösterecek sebep olmadığını anlatması belki de benim gördüğüm en büyük fair-play örneğiydi. Antalyaspor ise formsuz Bursaspor’la berabere kaldı. Kalecileri Sammy Ndjock son zamanlarda güzel günler geçiriyor. Başarılı süren grafiğini bu maça taşıması da olağan ilk olarak alt ikinci olarak deplasman takımı.

Tahminimiz: ALT – MS 2



461
18:00
21.12.2011
Kayserispor v Ankaragücü

Eskişehirspor’a yenilerek bir deyişle yüzümü kara çıkaran Kayserispor, evinde Antep’ten çok önemli 1 puan alan Ankaragücü… Çok sıkıntılı günler geçiren Ankaragücü takımına bir darbede Libyalı oyuncusu bir deyişle en iyi oyuncuları Teheo Weeks sözleşmesini tek taraflı feshederek ve klube dava açarak Ankaragücü takımından ayrılan oyuncular kervanına katıldı. Rajnoch, Senecky, Weeks gibi oyuncularını kaybeden Ankaragücü zaten kısır kadrosunda iyice zor duruma düştü. Kayserispor deplasmanda en az 1 puan parola ile çıktığı maçtan puansız evine döndü şimdi direk Kayserispor’a oynamakla risk alırız ve büyük ihtimalle oran bizi tatmin etmez.

Tahminimiz: 2-3 GOL



462
18:00
21.12.2011
Mersin İdman Y. v Eskişehirspor

Ligimizde nadir gollü geçen karşılaşmalarından birine imza atan Mersin 3-5 gibi bir skorla Karabük takımını yendi. İlk yarıda rakibin 3 golüne karşılık 2 gol ile cevap veren Brezilya’lı Andre Moritz takımını soyunma odasına 3-2 lik bir skorla götürdü. İkinci yarının başında Beto ile beraberliği yakalayan Mersin 87.de Ben Yahia hemen ardından Ozokwo’nun golleriyle karşılaşmayı 3-5 lik bir skorla neticelendirdi. Eskişehir’de zorlu Kayseri maçından 3 puan alarak ilk devreyi mutlu bitirmek istiyorlar. Kadro kapasitesi daha geniş olan Eskişehir takımına güveniyorum.

Tahminimiz: Çş02



476
20:30
21.12.2011

Galatasaray v Manisaspor

Orduspor takımının zor günlerinden faydalanan bir diğer takım olan formda Galatasaray rakibini 2-0 lık skorla mağlup etmeyi başarırken formu yavaş yavaş düşmekte olan Manisa evinde Gençlerbirliği takımına mağlup oldu. Galatasaray ekibi ilk yarıda Milan Baros ikinci yarında Kazım’ın golleriyle karşılaşmayı 2-0 net bir skorla neticelendirdi.Manisa takımında Ariza Makukula takımda yavaş yavaş süre almaya başladı ve bu maçta ilk 11 de başlaması gerektiğini ve başlayacağını düşünüyorum çünkü artık vakti geldi.Devre arasında orta sahaya yapılacak transferler ege ekibinin ilk 8i garanti play off durumunun da imkansız olmamasını gösterecek. Bu maçta sürpriz aramaktan yana değilim

Tahminimiz: 1



477
20:30
21.12.2011
Sivasspor v Samsunspor

Çok kötü günler geçiren Samsunspor’da Beşiktaş’tan alınan 1 puan moralleri yerine getirse de oyunculara aylardır ödenmeyen para çok büyük bir sorun oldu. Sadece oyuncular takımdan ayrılmak için büyük takımlara karşı iyi oynadılar. Sivas’ta deplasmanda belediyeden 1 puan aldı. Fakat bu maçta 3 puanı konuk edeceği rakibinden alacaklar.

Tahminimiz: MS 1



515
18:00
22.12.2011

Gençlerbirliği v Büyükşehir Bld.

Gençlerbirliği hafta sonunda en iyi oyuncuları Hurşut Meriç’in yokluğunda bile deplasmanda Manisa’dan 3 puanla döndüler. Son zamanların en formda takımı olarak nitelendirebiliriz. Takımın tek golü Kamerun’lu Herve Tum’dan geldi. Belediye ise Sivas takımıyla evinde berabere kaldı. Takımın tek golü Maduriera attı. Belediye’de yüzleri güldüren durum ligimizin en tecrübeli santraforlarından Pierre Webo’ nun takıma dönmesiydi. Gençler’in bu maçta işi çok kolay olmaz.

Tahminimiz: Çş02



516
18:00
22.12.2011
Trabzonspor v Orduspor

Bir önemli maçı daha puansız kapatan Trabzon, ligde kötü günler geçiren diğer takım Orduspor. Fakat gerçek şu ki Orduspor biraz daha kötüye gidiyor. Didier Zokora cezası 2 maça indirildiğinden dolayı bu maçta forma giyecek bu onlar için en büyük şans bu bağlamda Zokora’nın yedeği yok bunu Fenerbahçe maçında da gördük. Orduspor 2-0 Trabzonspor 1-0 mağlup oldu. İki takımında puanlara ihtiyacı var. Trabzonspor tecrübesiyle maçı kazanan taraf olur.

Tahminimiz: Ms1



518
20:30
22.12.2011

Beşiktaş v Kardemir Karabük

Samsun’dan hiç beklenmedik beraberlik alan Beşiktaş anti parantez benim beklediğim beraberlikti. Karabük ise 5-3lük bir skorla evinde mağlup oldu. Beşiktaş’ın tek golü penaltıdan Edu kaydederken Karabük takımının 3 golü İlhan Parlak, Florin Cernat ve Bilal Kısa’dan geldi. Çok sağlam stoper Armand Deumi kırmızı kart dolayısıyla bu maçta takımını yalnız bırakacak. İki takımında dengesiz sonuçlar alıp hem gol atıp hem yemesi benim için üst demek.

Tahminimiz: Ms1



519
20:30
22.12.2011
Gaziantepspor v Bursaspor

Geçen sezonun en iyi takımları arasında yer alan Antep ve Bursa geçen sezonu mumla arıyorlar. Alınacak her puanın anlamı onlar için büyük. İki takımda son haftayı golsüz 1 puanla kapattı. Bursa 18 Antep 15 puanda gerçekten inanasım gelmiyor bu puan cetveline. Umarım iyi oyuncuları takımı terk etmez yoksa daha acınası durumlar meydana gelebilir. Fakat Antep son haftalarda daha kolay bir fikstürdeyken üst sıralara adını yazdıramadı bundan dolayı deplasman takımı rakibe oranla daha iyi durumdalar.

Tahminimiz: Çş02

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder