İddaa Tahminleri Hazır Kuponlar Fotomaç iddaa Fanatik iddaa Maç İzle İddaa Bülteni İddaa Sonuçları

20 Aralık 2011 Salı

İspanya La Liga iddaa tahmin ve yorumlari

İspanya La Liga iddaa tahmin ve yorumlari
20-21 Aralık İspanya La Liga iddaa tahmin ve yorumlari

İspanya Kral Kupası



425    21:00    20.12.2011    Espanyol v Celta Vigo


Her iki takım da liglerinde orta sıralarda bulunuyor. Ev sahibi ekip ligde son iki maçını kazanarak ne kadar formda olduğunu gösterdi. Celta Vigo ise son 3 lig maçından 7 puan çıkardı. İlk maç Celta Vigo’nun sahasında 0-0 eşitlikle sona ermişti. Saha ve seyirci avantajının yanına kadro kalitesini de atarsak Espanyol oldukça avantajlı gözüküyor.

Tahminimiz: 1



427    21:00    20.12.2011    Sporting Gijon v Mallorca

Her iki takımda ligde kalma mücadelesi veriyor ve son maçlarını kaybettiler. İlk maç 1-0 Gijon üstünlüğü ile bitti. Avantaj ev sahibinde. Mallorca bu maçta gol yada goller bulmak zorunda. Gijon’un son maçlarına baktığımızda 5 maçın 5 ide üst bitmiş. Bu maçın da gollü geçmesini bekliyorum.

Tahminimiz: Üst



502    21:00    21.12.2011    Granada v Real Sociedad

İki La Liga temsilcisinin mücadelesinde ilk maçı konuk ekip 4-1 kazanarak büyük bir avantaj yakaladı. Her iki takım da bu sezon ligde kalma mücadelesi verecek gibi gözüküyor. Granada ligde son maçta Levante’yi 2-1 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Konuk ekip ise 10 kişi kaldığı maçta Racing Santander ile golsüz berabere kalarak çok önemli bir puan kazandı. Granada bu maçta açık futbol sergileyecektir. Konuk ekip ise kontra ataklarla rakibine karşılık vermek isteyecek. Gollü bir maç bekliyorum.

Tahminimiz: Üst



503    21:00    21.12.2011    Levante v Deportivo La Coruna

Eski La Liga şampiyonlarından Deportivo tekrar birinci lige dönmek için can atıyorlar. Son haftalarda oldukça formdalar. Levante ise mütevazi kadrosuyla La Liga’da Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veriyorlar. İlk maçı konuk ekip evinde 3-1 kazanmıştı. Levante mecburen açık bir futbol sergileyecektir. Deportivo ise defansta kalarak kontra ataktan gol arayacak. Bu maçta en iyi tercih üst gibi duruyor. Zira Deportivo’dan gol yada goller bekliyorum.

Tahminimiz: Üst



504    21:00    21.12.2011    Malaga v Getafe


Malaga ligde yaptığı son üç maçta sadece 1 puan çıkarttı. İyi bir kadroları var fakat bir türlü beklenen iyi oyunu oynayamıyorlar. Getafe ise Barcelona galibiyetinden sonra ligde yaptığı son 3 maçta 6 puan çıkardılar. 6 puan da son iki maçta geldi. İlk maçı Malaga deplasmanda 1-0 kazanarak büyük bir avantaj yakaladı. Konuk Getafe’nin bu sefer işi zor çünkü en az iki gol atmak zorundalar. Durum böyle iken açık bir futbol oynamalarını beklemek gerek. Malaga ise tecrübeli kadrosuyla bu açıklarını iyi değerlendirecektir. Gollü bir maç bizi bekliyor.

Tahminimiz: Üst



505    21:00    21.12.2011    Osasuna v Almeria

Osasuna bu sezon iyi işler yapmaya devam ediyor. Farklı Real Madrid yenilgisinden sonra ligde yaptığı 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik alarak üst sıralara tırmanmaya devam ediyor. Kendi evlerinde henüz yenilgisi yok. Almeria ise tekrar La Liga’ya geri dönmek istiyor. Onlar da tıpki Osasuna gibi liglerinde üst sıradalar ve yükselmek için mücadele veriyorlar. İlk maçta Osasuna deplasmanda rakibini 3-1 yenerek avantajı yakalamıştı. Almeria zaten kupada fazla gidemeyeceği için ilk maçta rakibine fazla direnmemişti. Bu maçı formalite maçı olarak görüyorum. Ama Osasuna taraftarı önünde bu maçı da kazanır. Almeria’nın son maçlarına baktığımızda oldukça gollü geçtiğini görüyoruz. Bu maçta da gollü bir maç izleyebiliriz.

Tahminimiz: 1 - Üst



506    21:00    21.12.2011    Rayo Vallecano v Racing Santander

İki takım da La Liga’da kalma mücadelesi veriyor. Her iki takım da istikrarsız sonuçlar alıyorlar. Birbirine denk iki takımın mücadelesinde ilk maç konuk ekibin 3-2 üstünlüğü ile bitmişti. Ev sahibine 1-0 2-1 gibi tek farklı galibiyetler yetecektir. Rakip takımda Hector Cuper’den boşalan teknik direktörlüğe henüz kimse getirilmedi. Zor bir maç fakat ev sahibinin son maçlarına baktığımızda bu maça üst vermek iyi bir tercih olarak duruyor.

Tahminimiz: Üst


kaynak:iddaayorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder